Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: myblogfd
Категория: История
Прочетен: 7210
Постинги: 6
Коментари: 2
Гласове: 1
Постинг
22.06.2015 22:24 - Facebook (рецензия)
Автор: myblogfd Категория: История   
Прочетен: 588 Коментари: 2 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Facebook,Facebook,Facebook! Добре дошли във Facebook! Мястото където момичетата качват снимки на голи цици и срамни джуки, а момчетата си показват плочките. Добре този влог може би ще бъде малко хейтърски.. Проблемът е там, че момиче на 10 години качва пост от сорта на ,,Мразя те, но те обичам" и че се е снимало пред клуб, на който дори аз нямам възрастта да влезна, качило се е на токчета, които аз не мога да нося и облича рокля по-скандална от облеклото и държанието на Андреа. Като цяло предпочитам да гледам от добрата страна - има хора които споделят разни неща, обновяват своите статуси, не прекаляват със нищо, но... в един момент се оказва че не можеш да споделиш нищо защото се оказва скрит ПОРНО вирус.. Това е проблем!!! Ако аз не мога да си споделя например рецепта за някакво ястие което искам да направя, но съм сигурна, че на другия ден няма да знам къде да го намеря.. тогава какво, трябва да си постна порно на стената ли?!?! Ето там идва проблемът... ПОРНОТО... ОК - самозадоволявайте си се, но нужно ли е абсолютно всичките ти приятели също да знаят, че си гледал порно с русо момиче, и космат мъж??? Нужно ли е да гледам активен полов акт на място където съм влезнала с мисълта да релаксирам след тежкият ми ден.. нужно ли е??? Това е един вид накърняване на психиката.Ето едни от нещата които най-много мразя:
1.Порно gif-чета, видеа и като цяло всичко в което има активен полов акт
2.Постването на глупави статуси, на които дори смисъла не разбираш.
3.Да отидеш на някое място да речем на пица, да влезнеш в фейсбук и да се тагнеш в пицата, със съотвените ти приятели.. ГЛУПАВО Е!!!
4.Да си качиш снимка на храната
5.Да ми спамиш в чата.
Нека се обоснова в това защо не го харесвам:
1. Не съм длъжна да гледам как 2 голи индивида от противоположни полове, си .. бутат половите органи, издаващи испулински звуци, от които ти се възбуждаш..
2.Просто не е приятно да видиш, че Malca no slatka си е сменила статуса на ,,Obicam te... op gre6ka.. obi4ah te" 
3.Разбирам, че това е социална мрежа в която МОЖЕШ да споделяш всичко, но това не значи че през 2 минути трябва да си сменяш статуса от ,,ходя" на ,,не ходя"
4. Храната е за ядене, а пък ако толкова искаш да я снимаш, си я запамети в телефона не е нужно всички да я гледаме.. в крайна сметка не всеки може да го направи заради различни затруднения..
5. Щом не ти отговорих на 1-то съобщение.. недей да продължаваш
Това беше хора, надявам се да ви е харесало, това е моята гледна точка, прикрепена с примери и аргументи надявам се да има поне 1 който да е на същото мнение. Благодаря ви за вниманието! =) 



Тагове:   Мания,   Facebook,   порно,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. analyst - Смешен и жалък хленч
23.06.2015 10:26
Някой насила ли те е накарал да си правиш ригистрация във фейсбук?
Излез от него и никога повече не се завръщай.
цитирай
2. myblogfd - analyst
23.06.2015 14:01
А теб някой накара ли те да четеш рецензията =)
Ако не ти харесва излез от нея и повече не я гледай. ;)
цитирай
Търсене

Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930